top of page
Åpen Breddetrening med overnatting i  Danseregion Øst
23. og 24. april 2022 med bla Thomas Dehli Cleve
images (1).jpg
images (2).jpg
Thomas 4.jpg
Logobilde - Jeanette.jpg
Amalie Aune (2).png
ymca-louisville-youth-dance-fundamentals.jpg

Diamond Dance Sportsdanseklubb inviterer igjen ALLE dansere (unntatt para) fra Grunnkurs til dansere i Konkurranseklassen tilknyttet Danseregion Øst til en supersosial treningshelg med overnatting lørdag og søndag 23. og 24. april 2022.

Etter pandemien, og derav lite sosial aktivitet, mener vi det er superviktig å få til en happening for alle, hvor vi kan bli kjent på tvers av klubbene, inspirere hverandre på trening, danne nye bekjentskaper og felles skape danseglede og mestring.

Vi starter kl 1000 på lørdag og avslutter ca 1600 på søndag, hvor alle som henter søndag kan få se den siste biten. Nøyaktig tidspunkt vil komme med i informasjonen som blir sendt ut til de som melder seg på.

Helgen vil bli innholdsrik og vil omfatte enkle og styrkende ballettøvelser, teknikk, styrke og finaletrening, iblandet lek og ikke minst den sosiale biten med pizza, film, kos og overnatting sammen i et trygt miljø med flere voksne og våken brannvakt hele natten.

Det er også mulig å reise hjem på kvelden for de som ønsker det.

De deles opp i grupper etter nivå, og trenere vil være Jeanette Kristiansen og Amalie Aune fra Diamond Dance, samt Thomas Cleve i latin på lørdag for Gruppe 2.

Prisen for hele helgen er satt til kr 700,- for alle, men innholdet i undervisningen blir forskjellig fra gruppe 1 og 2. Vi gir søskenmoderasjon på kr 200,- .

Det vil ikke være like intens trening for Gruppe 1, som hovedsakelig vil være Barn 1 fra 6 år+ og Førstegangstartende. Her blir det lagt opp til en del lek, og vi legger også inn 30 minutters privattime til alle, hvor vi setter sammen to og to der det ikke allerede er etablerte par.

Dette gjorde vi også sist, og vår erfaring er at dette var veldig nyttig og gøy for barna der de får treneren for seg selv og gode tilbakemeldinger som gjelder kun den enkelte. Disse 30 minuttene er inkludert i prisen.

I tillegg til det fastsatte opplegget for gruppene, er det også muligheter til å ta ekstra privattimer, enten alene eller sammen som par, med både Thomas på lørdag og Jeanette og Amalie fra Diamond Dance begge dager. Her kan man pirke og forbedre det man allerede har, eller kanskje få koreografert nye trinn osv.

Priser Privattime pr 45 minr:

                                

                                  

 

 

Prisen er den samme enten man tar privattime alene eller som par.

Vi håper på god oppslutning da vi er avhengige av et visst antall påmeldte for å klare å gjennomføre en så stor samling, og vi gleder oss til igjen å kunne møtes på denne måten.

Påmeldingen åpner 01.04.22 her på siden og fristen er satt til 15.04.22

kl 2100.

Siden mange av deltakerne er unge, så tillater vi 2 voksne fra hver klubb til å være tilstede hele helgen.

Infoskriv med timing og nødvendig informasjon blir sendt ut i god tid til alle påmeldte.

Vel Møtt!

Thomas Cleve                kr 750,-

Jeanette Kristiansen        kr 400,-

Amalie Aune                 kr 300,- 

bottom of page