Med 
Showfaktor

Oppstart mandag 13.01.20 kl. 1730

(Husk vi følger skoleruta)

Hel sesong á 60 min, kr 2 200,-, som kan betales i 2 avdrag. Inkluderer vårt store sommershow.

Det kan påløpe noe kostnader til kostymer.

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Halv pris for de som allerede går på Sportsdans.

Alle*  er hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Ballett, Jazz/Moderne dans,  gr.kurs Sportsdans og Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag. Det er også mulig å begynne når som helst, da man kun betaler fra første oppmøte. For alle andre kurs er det bindende påmelding.

 

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner

*Gjelder kun nye deltakere

Jazz/Ballett nybegynnere fra 1. klasse starter

i uke 3

Vi lærer barna de grunnleggende trinnene samt koordinasjon, fleksibilitet, styrke, disiplin, mykhet og musikalitet, noe som er riktig grunnlag innen all dans uansett stilart.

Her vil deltakerne i tillegg få innføring i teknikk innenfor alle stilartene og komme i kontakt med sitt indre kunstneriske "jeg". De vil også få læring i å ta koreografi, memorere trinn og utføre danser med egen tolkning. Det vil også være fokus på et nytt Show hver sesong, da dette er veldig populært hos deltakerne, og Showet vil bli vist på vår store sesongavslutning.

 

Kurset er også meget bra for de som allerede går på sportsdans. Det vil gi grunnleggende teknikk som forebygger skader og styrker sportsdansen ved å gi bredere kunnskap om koordinasjon, kroppsbeherskelse, fleksibilitet, teknikk os

 

© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon