Oppstart tirsdag 26.01.2021 kl. 1915

(Husk vi følger skoleruta)

 

Hel sesong á 60 min, kr 2 200,-, som kan betales i 2 avdrag. Inkluderer vårt store sommershow.

Det kan påløpe noe kostnader til kostymer.

Halv pris for de som allerede går på Sportsdans. 

(Vi vil kompensere for corona-utsettselsen)

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Alle nye deltagere er hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime hos Diamond Dance. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag. Det er også mulig å begynne når som helst, da man kun betaler fra første oppmøte.

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner

Jazz/Ballett nybegynnere og øvet fra 1. klasse starter i uke 4

Vi lærer barna de grunnleggende trinnene samt koordinasjon, fleksibilitet, styrke, disiplin, mykhet og musikalitet, noe som er riktig grunnlag innen all dans uansett stilart.

Her vil deltakerne i tillegg få innføring i teknikk innenfor alle stilartene og komme i kontakt med sitt indre kunstneriske "jeg". De vil også få læring i å ta koreografi, memorere trinn og utføre danser med egen tolkning. Det vil også være fokus på et nytt Show hver sesong, da dette er veldig populært hos deltakerne, og Showet vil bli vist på vårt store Sommershow.

 

Kurset er også meget bra for de som allerede går på sportsdans. Det vil gi grunnleggende teknikk som forebygger skader og styrker sportsdansen ved å gi bredere kunnskap om koordinasjon, kroppsbeherskelse, fleksibilitet, teknikk osv.

 

Med 
Showfaktor