top of page
Grunnkurs.jpg
20426912_10155425673107464_946860468_o.png
Påmelding 
NB! Les vilkårene under

Alle kurs for barn og ungdom (sportsdanskurs, Latinomix for Teens, dans for funksjonshemmede og Seniordans  60 år+) forutsetter medlemskap/familiemedlemsskap i Diamond Dance Sportsdanseklubb, og er gjeldende for 1 kalenderår. Alle gratiskurs har 1/2 medlemsavgift. Medlemskapet er bla. en nødvendighet med hensyn til forsikring (frem til det året man fyller 13 år) og støtteordninger fra Norges Idrettsforbund og Norsk Tipping.

Man må være fylt 15 år og ha medlemskap i klubben for å være stemmeberettiget på Årsmøtet. Har man barn under 15 år, så er ikke disse stemmeberettiget på årsmøtet. Så dersom det er ønskelig med stemmerett som foresatt eller annet ikke aktivt medlem, så krever dette et ordinært medlemskap på kr 200,-, eller at man betaler et Familiemedlemskap som omfatter inntil 3 personer, kr 350,-. Flere personer utover dette må betale kr 100,- pr. person. Medlemsavgift må uansett være betalt senest 1 mnd. før Årsmøtet for å gi stemmerett.

 

Medlems- og treningsavgiften sendes som separate fakturaer med betalingsfrist på 14 dager. Enkelte kursavgifter kan deles i to eller tas som månedlige avdrag.
• Trenings- og medlemsavgift refunderes ikke dersom man avbryter kurset.
• Dersom økonomiske eller andre hensyn tilsier det, kan kursene endres i løpet av sesongen.
• Diamond Dance Sportsdanseklubb er basert på frivillighet og ønske om at det skal være en klubb for alle. For å kunne gi et best mulig tilbud økonomisk, må man beregne noe dugnadsarbeid i forbindelse med inntektsbringende aktiviteter.

Øvrige kurs er uten medlemsavgift da disse er i regi av Diamond Dance Studio.

 

Alle* er hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Jazz/Ballett, og gr.kurs Sportsdans, Latinomix for Teen og Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldings-skjemaet under - vi fakturer ikke før etter 2. kursdag.

For øvrige er alle påmeldinger bindende.

Vi har rullerende påmelding så det er mulig å begynne når som helst i løpet av kursene, da man kun betaler fra første oppmøte. Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime.

NB! Dere får en egen mail med mer info når skjemaet er innsendt.

bottom of page