top of page
Funksjonshemmede barn.jpg
Nyhet
Gratis-kurs

Oppstart mandag 20.09.21 kl. 1800

(Husk vi følger skoleruta)

 

GRATIS 6 ukers kurs a 45 min. Det forutsettes at det betales halvt medlemskap på kr 100,- som dekker Grunnlisens til Norges Danseforbund, og de er da forsikret gjennom denne.

Det vil bli mulighet for et 6 ukers fortsettelseskurs til kr 500,- pluss resten av medlemskapet, kr 100,-. Dette inkluderer også vår felles Juleavslutning med en ledsager gratis.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengveien 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Funksjonshemmede unge (2).jpg

DanseLøvene 6 - 16 år

- Dans for alle med funksjonsnedsettelse

starter i uke 36

Scroll 

Dette er et nytt parti for barn og unge mellom 6 og 16 år med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol. 

Her står danseglede og sosialt samvær i fokus, men det vil også være mulig å delta i konkurranser.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan være noe vanskelig. Selv om mange av våre voksne deltakere nå konkurrerer, har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Det vil vi også gjøre på dette partiet.

 

Og dersom dere blir med på vårt fortsettelseskurs, lages det hver sesong en Showdance, som er veldig populært, og som de viser frem på avslutninger, opptredener og på vårt store Sommershow.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder bla. felles Halloweenparty, Juleverksted og avslutninger m.m.

Utsatt oppstart til uke 41

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

bottom of page