top of page
Danseløvene 1.jpg
Backstage fra vårt store Sommershow

Oppstart onsdag 08.09.21 kl. 1900

(Husk vi følger skoleruta)

 

GRATIS 6 ukers kurs a 45 min. Det forutsettes at det betales halv medlemskap på kr 100,- som dekker Grunnlisens til Norges Danseforbund, og de er da forsikret gjennom denne.

Det vil bli mulighet for et 6 ukers fortsettelseskurs til kr 500,- pluss resten av medlemskapet på kr 100,-. Dette inkluderer også vår felles Juleavslutning med en gratis ledsager.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengveien 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Nyhet
Gratis-kurs

DanseLøvene Nybegynner - voksne

- Dans for alle med funksjonsnedsettelse

starter i uke 36

Scroll 

Dette er et GRATISKURS for vokse i alderen 16 - 50+ med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol. 

Her står danseglede og sosialt samvær i fokus, men det blir også mulighet til å konkurrere.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Det vil vi også gjøre på dette partiet.

 

Blir dere med på vårt fortsettelseskurs så lages det hver sesong en Showdance, noe som er veldig populært, og som de viser frem på avslutninger, opptredener og vårt store Sommershow.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder bla. felles Halloweenparty, Juleverksted og avslutninger m.m.

bottom of page