Fra vårt store Sommershow

Oppstart tirsdag 24.08.2021 kl. 1800

(Husk vi følger skoleruta)

Treningen foregår i våre nye lokaler hver tirsdag  kl. 1800 - 1900 og torsdag kl 1745 - 1845.  Det er mulig å delta bare en av dagene etter avtale.

 

Sesongkurs kr 2000,- , inkl. vår felles Juleavslutning som avslutter sesongen. Beløpet, kan betales i to avdrag eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengveien 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Det tas forbehold om endringer. 

Grunnkurs 2 - Sportsdans
Sesongparti med
oppstart i uke 34

 

Dette er kurset for deg som har danset en stund og lært det grunnleggende i samba, cha cha, vals og quickstep. og som har begynt å konkurrere eller bare ønsker å lære mer.

Her blir du introdusert til nye danser og flere trinn i de dansene du allerede har. 

Kurset går over hele sesongen og man trener 2 ganger i uken a 60 min. En mandag pr. måned vil det bli mulig for  gruppen å trene sammen med konkurransepartiet for de som ønsker det.

I tillegg arrangerer vi Treningshelger med sosialt samvær,  Merkeprøver, Halloween-party og Juleverksted og vårt store Sommershow m.m. i løpet av året, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål