Oppstart torsdag 21.01.2021 kl. 1715

(Husk vi følger skoleruta)

Treningen foregår på Aktivitetshuset på Frogner hver tirsdag  kl. 1800 - 1900 og torsdag i Flexisalen på skolen kl  1715 - 1815.  Det er mulig å delta bare en av dagene etter avtale.

 

Sesongkurs kr 2100,- , inkl. vårt store Sommershow. Beløpet, kan betales i to avdrag  eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig. Noe kostnader til kostymer kan påløpe. 

(Vi vil kompensere for corona-utsettselsen)

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner og i Flexisalen på Frogner Skole.

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Grunnkurs 2 
- Sesongparti med oppstart i uke 3
 

Dette er kurset for deg som har danset en stund og lært det grunnleggende i samba, cha cha, vals og quickstep. og som har begynt å konkurrere eller bare ønsker å lære mer.

Her blir du introdusert til nye danser og flere trinn i de dansene du allerede har. I tillegg lager vi Showdanser til vårt store Sommershow.

Kurset går over hele sesongen og man trener 2 ganger i uken a 60 min. En gang pr. måned har vi gjestetrener og da trener gruppen sammen med konkurransepartiet.

I tillegg arrangerer vi Treningshelger med sosialt samvær,  Merkeprøver, Halloween-party og Juleverksted m.m. i løpet av året, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.