top of page
thU286HCLE.jpg
20170711_125605000_iOS (2).jpg

Oppstart mandag 04.09.23  kl. 1800 

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs (12 uker) à 55 min kr 1400,- .

Dette inkl. også 1 trening pr. mnd. med konkurransepartiet, 1 workshop med konkurransetrening og vår felles Juleavslutning for barna som avslutning på sesongen. Gutter som rykker opp fra Grunnkurs 1 denne sesongen får 50% i stipend. 

Beløpet, kan betales i to avdrag eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også fullt mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler kun fra første oppmøte.

 

Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Grunnkurs 2
Sportsdans

starter i uke 36

Dette kurset bygger videre på Grunnkurs 1 Nybegynner, og her vil deltakerne videreutvikle sine ferdigheter i Samba, Cha Cha, Vals og Quickstep og de vil også bli introdusert til Jive. 

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.

Dans er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og barna vil videreutvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør. De fleste som deltar på dette kurset har, eller vil, starte å konkurrere i løpet av sesongen.

Kurset går over 12 uker og vi avslutter med en felles Juleavslutning hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter mestring, personlig utvikling, sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med sosialt samvær, Merkeprøver, Halloweenparty, Juleverksted og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året.

Les mer om hele vår treningsstige "Fra nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

Gratis prøvetime er mulig gjennom hele kurset!

bottom of page