thU286HCLE.jpg
20170711_125605000_iOS (2).jpg

Oppstart onsdag 27.01.21  kl. 1715 

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs (18 uker) à 45 min kr 1600,- . Dette inkl. vårt store Sceneshow for barna som avslutning på sesongen. Noe kostnader til kostymer kan påløpe. 

(Vi vil kompensere for corona-utsettselsen)

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler kun fra første oppmøte.

 

Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner.

Grunnkurs
Litt Øvet
starter i uke 4
Nyhet

Dette kurset bygger videre på Grunnkurs 1 og her vil deltakerne videreutvikle sine ferdigheter i  samba, cha cha, vals og quickstep og de vil også bli introdusert til Jive. I tillegg lager vi Showdanser til vårt store Sommershow.

Dans er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og barna vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør. De fleste som deltar på dette kurset har, eller vil, starte å konkurrere i løpet av sesongen.

Kurset går over hele sesongen og vi avslutter med et felles stort Sceneshow hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med sosialt samvær, Halloweenparty, Juleverksted m.m.