top of page
thU286HCLE.jpg
20170711_125605000_iOS (2).jpg

Oppstart onsdag 07.09.22  kl. 1715 

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs (12 uker) à 45 min kr 1400,- . Dette inkl. vår felles Juleavslutning for barna som avslutning på sesongen. Gutter som rykker opp fra Grunnkurs 1 denne sesongen får 50% i stipend. Kursavgiften inkluderer også vår felles Juleavslutning for alle.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også fullt mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler kun fra første oppmøte.

 

Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Grunnkurs 1
Sportsdans - 
Litt Øvet
starter i uke 36

Dette kurset bygger videre på Grunnkurs 1 Nybegynner, og her vil deltakerne videreutvikle sine ferdigheter i  samba, cha cha, vals og quickstep og de vil også bli introdusert til Jive. 

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.

Dans er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og barna vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør. De fleste som deltar på dette kurset har, eller vil, starte å konkurrere i løpet av sesongen.

Kurset går over hele sesongen og vi avslutter med en felles Juleavslutning hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med sosialt samvær, Halloweenparty, Juleverksted m.m.

bottom of page