top of page
Hele sesongen GRATIS
Fra deres første konkurranse
46479353_269709960400943_7016747750045777920_n.jpg

Oppstart mandag 04.09.23 kl. 1800 

(Husk vi følger skoleruta)

 

GLADNYHET

Vi har fått pengestøtte som gjør at vi i den vanskelige økonomiske situasjonen mange er i i dag har mulighet til å tilby HELE sesongen a 12 ganger pluss Juleavslutning GRATIS til alle på Grunnkurs 1

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er fullt mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding og alle er hjertelig velkomne når som helst.

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

GRATIS Grunnkurs 1
Sportsdans for nybegynner

for barn fra 1. - 4. klasse
starter i uke 36

Dette kurset er for barn fra 1. tom med 4. klasse,  og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i  bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans, eller selskapsdans som mange kaller det. De som ønsker vil også i løpet av kurset få starte i sin første konkurranse.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor. Les gjerne vår info om treningsløypen i Diamond Dance her: 

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør.

Kurset går over 12 uker og det blir en felles Juleavslutning hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter personlig utvikling, sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med sosialt samvær, Merkeprøver, Halloweenparty, Juleverksted og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året.

Les mer om hele vår treningsstige "Fra nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

Alle nye får de første 4 ukene GRATIS*.

bottom of page