*4 ukers
gratiskurs

Oppstart mandag 01.02.21  kl. 1800 

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs (18 uker) à 45 min kr 1600,- og kr 1000,- for nye som fortsetter etter gratiskurset. Dette inkl. vårt store Sceneshow for barna som avslutning på sesongen. Noe kostnader til kostymer kan påløpe. 

(Vi vil kompensere for corona-utsettselsen)

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For GRATISKURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler da en redusert kursavgift. Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner.

* Tilbudet om gratiskurs gjelder kun nye deltakere.

Grunnkurs Sportsdans

for barn fra

1. - 4. klasse

starter i uke 5

Dette kurset er for barn fra 1. tom med 4. klasse,  og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i  bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans. I tillegg lager vi Showdanser til vårt store Sommershow. 

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør.

Kurset går over hele sesongen og  det blir et felles stort Sceneshow hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Det vil også være mulig å delta i sin første konkurranse for de som ønsker det.

Vi setter sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med sosialt samvær, Merkeprøver, Halloweenparty, Juleverksted m.m. i løpet av året.

Alle nye får de første 4 ukene GRATIS*.