Oppstart onsdag 15.01.20 kl. 1715 eller torsdag 16.01.20 kl 1630

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs, 45 min kr 1.650,- inkl. Sommeravslutningen (det kan påløpe noe til kostymer). Beløpet kan betales i 2 avdrag.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For GRATISKURS betales kun Grunnlisensen.

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler kun fra første oppmøte.

Alle* er for øvrig hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime når som helst hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Jazz/Ballett  og  Sportsdans samt DanseLøvene - Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag.

 

For alle andre kurs er det bindende påmelding.

 

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner på onsdager og Frogner Skole - Flexisalen på torsdager.

* Tilbudet om gratiskurs gjelder kun nye deltakere.

*4 ukers
gratiskurs

Grunnkurs Sportsdans

for barn fra

1. - 4. klasse

starter i uke 3

Dette kurset er for barn fra 1. tom med 4. klasse,  og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i  bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans.  

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør.

Kurset går over hele sesongen og  det blir et stort felles Sceneshow som avslutning hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset i tillegg til spesialkorreograferte show.

© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon