© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Oppstart onsdag  04.09.19 kl. 1715

(Husk vi følger skoleruta)

12 ukers kurs, 60 min kr 1.300,- inkl. juleavslutning 30. november 2019.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For gratiskurs betales kun Grunnlisensen.

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte.

Alle* er for øvrig hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime når som helst hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Jazz/Ballett  og gr.kurs  Sportsdans samt DanseLøvene - Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag.

 

For alle andre kurs er det bindende påmelding.

 

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner

* Tilbudet om gratiskurs gjelder kun nye deltakere.

*4 ukers
gratiskurs

Grunnkurs Sportsdans

for barn fra 1. til og med

4. klasse

starter i uke 36

Dette kurset er for barn fra 1. tom med 4. klasse,  og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i  bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans.  

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør.

Kurset går over 12 uker à 60 min. Det blir en felles avslutning hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset.