*4 ukers
gratiskurs
Fra deres første konkurranse

Oppstart onsdag 08.09.21 kl. 1800 

(Husk vi følger skoleruta)

 

4 uker a 45 min er GRATIS

Fortsettelseskurs kr 800,- hvorav gutter får gratisstipend.

Ordinært sesongkurs (12 uker) à 45 min kr 1300,-

Denne sesongen gir vi stipend til alle gutter som fortsetter, slik at hele sesongen blir GRATIS. Dette inkl. også vår felles Juleavslutning for barna som avslutning på sesongen.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For GRATISKURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler da en redusert kursavgift. Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengveien 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

* Tilbudet om gratiskurs gjelder kun nye deltakere.

Grunnkurs 1
Sportsdans for nybegynner

for barn fra 1. - 4. klasse
starter i uke 36

Dette kurset er for barn fra 1. tom med 4. klasse,  og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i  bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans. De som ønsker vil også i løpet av kurset få starte i sin første konkurranse.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør.

Kurset går over hele sesongen og  det blir en felles Juleavslutning hvor alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med sosialt samvær, Merkeprøver, Halloweenparty, Juleverksted og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året.

Alle nye får de første 4 ukene GRATIS*.