© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Oppstart torsdag 22.08.2019 kl. 1815

(Husk vi følger skoleruta)

Mandager trener vi på Aktivitetshuset på Frogner kl. 1830 - 2000 og 

torsdager trener vi i Flexi-salen på Skolen kl 1815 - 1945.

Pris for sesongen er kr 2.300,- og inkluderer en felles avslutning. Treningsavgiften kan betales i 2 avdrag.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte.

Alle* er for øvrig hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime når som helst hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Jazz/Ballett  og Sportsdans samt DanseLøvene - Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag.

 

For alle andre kurs er det bindende påmelding.

 

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner

* gjelder kun nye deltakere.

Sportsdans Konkurranseparti 1

starter i uke 34

Dette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurransenivå. Her er det åpent for alle som konkurrer eller som ønsker å konkurrere eller kanskje bare vil lære mer.

Kurset går over hele sesongen og følger skoleruta i Sørum. Treningsdagene er mandag og torsdag. I tillegg arrangerer vi workshops hver sesong.

Også her har vi rullerende påmelding, så det er fullt mulig å starte i løpet av kurset. Betaling gjelder fra første oppmøte.