Ekstra
teknikktrening
hver uke

Oppstart mandag 24.08.20

(Husk vi følger skoleruta)

Mandager trener vi på Aktivitetshuset på Frogner kl. 1830 - 2000 og 

torsdager trener vi i Flexi-salen på Skolen kl 1830 - 2000 Det er satt opp ekstra teknikktreninger på onsdager på Aktivitetshuset  kl  1900 - 2000. 

Pris for sesongen er kr 3.300,-  inkl. Juleavslutning. Treningsavgiften kan betales i månedlige avdrag.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner, og Flexisalen på Frogner Skole

Sportsdans Konkurranseparti 1

starter i uke 35

Dette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurransenivå. Her er det åpent for alle som konkurrer eller som ønsker å konkurrere eller kanskje bare vil lære mer.

Kurset går over hele sesongen og følger skoleruta i Lillestrøm. Treningsdagene er mandag, onsdag og torsdag.

I tillegg arrangerer vi Workshops, Halloween-party og Juleverksted i høstsesongen, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

 

Også her har vi rullerende påmelding, så det er fullt mulig å starte i løpet av kurset. Betaling gjelder kun fra første oppmøte, så ta kontakt for en uforpliktende prøvetime!

 

© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon