Nå med 16
ekstra
teknikktreninger

Oppstart mandag 06.01.20

(Husk vi følger skoleruta)

Mandager trener vi på Aktivitetshuset på Frogner kl. 1830 - 2000 og 

torsdager trener vi i Flexi-salen på Skolen kl 1815 - 1945. Det er satt opp 16 ekstra teknikktreninger på onsdager på Aktivitetshuset  kl  1900 - 2000. Oppstart her er uke 2.

Pris for sesongen er kr 3.600,-  inkl. Sommershowet. Treningsavgiften kan betales i månedlige avdrag. Det kan påløpe noe kostnader til kostymer til Sommershowet.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte.

Alle* er for øvrig hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime når som helst hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Jazz/Ballett  og Sportsdans samt DanseLøvene - Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag.

 

For alle andre kurs er det bindende påmelding.

 

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner, og Flexisalen på Frogner Skole

* gjelder kun nye deltakere.

Sportsdans Konkurranseparti 1

starter i uke 2

Dette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurransenivå. Her er det åpent for alle som konkurrer eller som ønsker å konkurrere eller kanskje bare vil lære mer.

Kurset går over hele sesongen og følger skoleruta i Sørum. Treningsdagene er mandag, onsdag og torsdag. I tillegg arrangerer vi workshops hver sesong.

 I tillegg arrangerer vi workshops hver sesong.

Også her har vi rullerende påmelding, så det er fullt mulig å starte i løpet av kurset. Betaling gjelder fra første oppmøte.

 

© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon