top of page
Sommershowet 2023
20250933_1861037950579903_1343270400_o_edited.jpg

Oppstart onsdag 03.01.24

(Husk vi følger skoleruta)

Treningen foregår i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner. Komplett oversikt over ukas treninger finner du her;

Kursplan | diamond-dance

 

Sesongkurs kr 4.200,-. som inkluderer vårt store Sommershow.

I tillegg gis det GRATIS 1 workshop i std. og 1 i latin med eksterne trenere, 1 workshop med hovedtrener, 2 ganger 45 min. mentaltrening pr. mnd og det gis også GRATIS tilgang til treningsrom, jfr. egne bestemmelser.

Beløpet, kan betales i to avdrag eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig.

 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,-  pr. år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For medlemsvilkår, se påmeldingsskjemaet.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Kurset avholdes i våre  lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Det tas forbehold om endringer. 

Elite-parti
Sportsdans

Sesongparti med
oppstart i uke 1

 

Dette er kurset for deg som har danset en stund og som er en elitedanser eller har et klart mål om å komme opp på elite-nivå. 

Her vil du lære resten av de 10 sportsdansene du ikke kan fra før, og du vil videreutvikle deg teknisk og lære flere trinn i alle danser. På Elite-partiet legger vi stor vekt på teknikk og ferdigheter, men beholder både danseglede og vårt sosiale fokus.

Les mer om hele vår treningsløype "Fra nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

Kurset følger skoleplanen og man trener minst 3 ganger i uken. Dette inkluderer ren Standardtrening, Latintrening og Finaletrening. I tillegg har du mulighet til å delta på Styrketrening. En mandag i måneden har vi ekstern trener i latin. 

Vi arrangerer Workshops med både egne og eksterne trenere, og vi kombinerer noen ganger disse med pizza og film. Vi arrangerer også en stor felles KickOff-helg på Mørkfoss i august med masse trening, bading, lek og moro for hele familien. I tillegg avholder vi i løpet av året Klubbkonkurranser, Merkeprøver, Halloween-party, og ikke minst vårt store Sommershow, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om at hver enkelt skal ha personlig utvikling og setter både danseren og personen i fokus slik at de utvikler seg etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor. Så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å bli verdensmester

bottom of page