top of page
Funksjonshemmede barn.jpg
Funksjonshemmede unge (2).jpg
*4 ukers
gratiskurs

Oppstart mandag 17.01.22 kl. 1800

(Husk vi følger skoleruta)

 

4 uker a 45 min er GRATIS for nye medlemmer.

Fortsettelseskurs for nye - kr 1200,- og prisen inkluderer gratis ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

Ordinært sesongkurs kr 1600,- (Husk at vårsesongen er lang)

Prisen inkluderer også at vi stiller med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

I tillegg er også vårt felles Sommershow for deltakerne som avslutning på sesongen inkludert, men det kan påløpe noe kostnader til kostymer.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- pr. år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For GRATIS-KURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler da en redusert kursavgift. Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

* Tilbudet om gratiskurs gjelder kun nye deltakere.

DanseLøvene 6 - 16 år

- Dans for alle med funksjonsnedsettelse

starter i uke 3

Scroll 

Dette er et parti for barn og unge mellom 6 og 16 år med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol. 

Her står danseglede og sosialt samvær i fokus, men det vil også være mulig å delta i konkurranser.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan være noe vanskelig. Selv om mange av våre voksne deltakere nå konkurrerer, har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Det gjør vi også på dette partiet.

 

Vi lager hver sesong en Showdance, som er veldig populært, og som blir vist frem på avslutninger, opptredener og på vårt store Sommershow.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor. Her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet. Det er stor takhøyde for at deltakerne kan ha store utfordringer, og våre instruktører har god erfaring med dette.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder bla. felles Halloweenparty, Juleverksted og avslutninger m.m.

UTSATT

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

bottom of page