top of page
20211120_114424024_iOS.jpg
Fra Kerstin.jpg
Fra vårt sommershow
Her opptrer vi på Skal vi Danse
Et lite glimt av hva man kan få til:
20220820_115145474_iOS.jpg

Oppstart torsdag 19.01.23 kl.1700

(Husk vi følger skoleruta)

 

GRATIS 6 ukers kurs a 60 min. Alle blir tilbudt fortsettelseskurs som vil inkluderer vårt felles store Sommershow med en ledsager gratis.

 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For deltakere på GRATISKURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Ordinær kurspris er kr 1600,-. 

Alle får 6 uker gratis uansett når i sesongen man starter. Prisen for fortsettelseskurset varierer da med hvor mye som er igjen av sesongen, men maksimalt kr 1000,-

Prisen inkluderer gratis inngang for ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

Det er fullt mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner. Vi holder til i underetasjen

Vel møtt!

* Gjelder kun nye medlemmer

*GRATIS kurs i Sportsdans m.m for alle i Rullestol

Starter i uke 3

Scroll 

*6 ukers
gratiskurs

Diamond Dance Sportsdanseklubb er utrolig stolte over at vi nå kan tilby et 6 ukers GRATIS nybegynnerkurs i Sportsdans til alle Rullestolbrukere i vårsesongen 2023. Man kan starte når som helst i sesongen. Her vil danseglede og sosialt samvær stå i fokus. Etter at man har deltatt i 6 uker vil man få tilbud om fortsettelseskurs. Prisen vil da avhenge av hvor mange ganger som gjenstår av sesongen.

Vår trener er utdannet via Norges Danseforbund, og har meget god erfaring med å undervise funksjonshemmede i dans, både stående og i rullestol. Diamond Dance Sportsdanseklubb har også to år på rad vunnet pris på Dance Awards for vår innsats for parautøvere. Kursene er støttet av Norges Danseforbund, 

Paradans for klubb - danseforbundet, slik at vi også stiller med flere assistenter/ledsagere til både trening og konkurranser.

Sportsdans kan danses enten som singel eller i par med både sittende og stående partner, og er derfor en utmerket aktivitet for barn og foresatte, venner eller sammen med en kjæreste/mann/kone. Man kan derfor melde seg på alene eller sammen med en partner - prisen er den samme.

Alle vil få opplæring i pardans, hvis man ønsker, da vi stiller med flere assistenter på kursene.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Vi inkluderer derfor også andre typer danseformer og moro for å ha et variert innhold på treningene. 

Blir vi mange, ser vi for oss å dele gruppen inn etter forutsetninger og mål, da det også er fullt mulig å delta på konkurranser. Vi ser for oss minst en gruppe med både psyksiske og fysiske funksjonsnedsettelser og en gruppe med kun fysiske funksjonsnedsettelser.

Og for de som ønsker det, så er det fullt mulig å konkurrere, også på toppnivå hvis man virkelig ønsker å satse.

 

Hver sesong lages det også en Showdance som man viser frem på avslutninger, opptredener og ikke minst på vårt store Sommershow.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og fysikk. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte. Vår erfaring er at dans hos oss ofte er ukens høydepunkt for de fleste av våre deltakere.

Vi stiller med utdannet trener og flere assister på kurset, så alle vil bli godt ivaretatt.

Diamond Dance er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

I tillegg til Sommershowet 4. juni 2023, arrangerer vi også felles klubbkonkurranser, Halloween-party, Merkeprøver, Juleverksted og Juleavslutning for alle.

bottom of page