Fra Sommershowet

46479353_269709960400943_7016747750045777920_n.jpg
*4 ukers
gratiskurs

Fra første konkurranse

Oppstart onsdag 19.01.22 kl 1715

(Husk vi følger skoleruta)

 

4 uker a 45 min er GRATIS for nye medlemmer.

Fortsettelseskurs kr 1200,- hvorav gutter får 50% i stipend.

Ordinært sesongkurs kr 1600,- (Husk at vårsesongen er lang)

Denne sesongen gir vi også 50% i stipend til alle gutter som fortsetter. Prisen inkl. også vårt felles Sommershow for barna som avslutning på sesongen, men det kan påløpe noe kostnader til kostymer.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For GRATISKURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler da en redusert kursavgift. Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

* Tilbudet om gratiskurs gjelder kun nye deltakere.

Grunnkurs 1
Sportsdans for nybegynner

for barn fra 1. - 4. klasse
starter i uke 3

Dette kurset er for barn fra 1. tom med 4. klasse,  og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i  bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans. De som ønsker vil også i løpet av kurset få starte i sin første konkurranse.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør.

Kurset går over hele sesongen og avsluttes med vårt felles store Sommershow som bla bygger på show fra kjente musikaler og alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med film og kos, Merkeprøver, Grillparty Halloweenparty, Juleverksted, Juleavslutning og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året.

Alle nye får de første 4 ukene GRATIS*.