Fra vårt store Sommershow

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Oppstart tirsdag 04.01.22 kl. 1800

(Husk vi følger skoleruta)

Treningen foregår i våre nye lokaler hver tirsdag kl. 1800 - 1900 og torsdag kl 1730 - 1830.  Det er mulig å delta bare en av dagene etter avtale. 

 

Sesongkurs kr 2400,-. (Husk at vårsesongen er lang) Prisen inkl. vårt felles store Sommershow som avslutter sesongen. Det kan påløpe noen kostnader til kostymer. Beløpet, kan betales i to avdrag eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,-  pr. år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Det tas forbehold om endringer. 

Grunnkurs 2 - Sportsdans
Sesongparti med
oppstart i uke 1

 

Dette er kurset for deg som har danset en stund og lært det grunnleggende i samba, cha cha, vals, quickstep og jive, og som har begynt å konkurrere eller bare ønsker å lære mer.

Her blir du introdusert til nye danser og du blir flinkere teknisk og får flere trinn i de dansene du allerede har. 

Kurset følger skoleplanen og man trener 2 ganger i uken a 60 min. En mandag pr. måned vil det bli mulig for gruppen å trene sammen med konkurransepartiet for de som ønsker det.

I tillegg arrangerer vi Treningshelger, både med egne og eksterne trenere, og vi kombinerer ofte disse med pizza og film og overnatting. I tillegg arrangerer vi Merkeprøver, Halloween-party og Juleverksted, Juleavslutning, Grillparty og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å bli verdensmester.