top of page
20211120_114424024_iOS.jpg
Fra Kerstin.jpg
Fra vårt sommershow
Her opptrer vi på Skal vi Danse
Et lite glimt av hva man kan få til:
20220820_115145474_iOS.jpg

Oppstart torsdag 07.09.23 kl.1700

(Husk vi følger skoleruta)

 

Nye medlemmer får de første 4 ukene GRATIS med mulighet til å forlenge med 8 uker til kr 1.000,-.

 

Ordinært sesongkurs over 12 uker a 60 min kr 1600,-. Prisen inkluderer 1 workshop m/sosial faktor og vår felles Juleavslutning med en ledsager gratis. Det gis også tilgang til gratis treningsrom med ledsager etter egne bestemmelser.

Prisen inkluderer gratis inngang for ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

Beløpet kan betales i to avdrag eller som månedlig betaling etter avtale dersom det er ønskelig. Det kan påløpe noe kostnader til kostyme til Showdansen. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Nye medlemmer betaler kun kr 100,- for de første 4 ukene, da dette er obligatorisk til Norges Danseforbund. De resterende kr 100,- betales kun hvis man fortsetter på kurset.

Det er fullt mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner. Vi holder til i underetasjen

Vel møtt!

* Gjelder kun nye medlemmer

DanseLøver på Hjul

 Sportsdans m.m for alle i Rullestol

Starter i uke 36

*4 ukers
gratiskurs

Diamond Dance Sportsdanseklubb er utrolig stolte over at vi kan fortsatt tilby kurs i Rullestoldans for alle. 

Vår trener er utdannet via Norges Danseforbund, og har meget god erfaring med å undervise funksjonshemmede i dans, både stående og i rullestol. Diamond Dance Sportsdanseklubb har også to år på rad vunnet pris på Dance Awards for vår innsats for parautøvere. Kursene er støttet av Norges Danseforbund, 

Paradans for klubb - danseforbundet, slik at vi også stiller med flere assistenter/ledsagere til både trening og konkurranser.

I tillegg får vi også ekstern støtte for å kunne tilby workshops og for å videreutvikle våre konsepter for personer med funksjonsnedsettelser.

Sportsdans kan danses enten som singel eller i par med både sittende og stående partner, og er derfor en utmerket aktivitet for barn og foresatte, venner eller sammen med en kjæreste/mann/kone. Man kan derfor melde seg på alene eller sammen med en partner - prisen er den samme.

Alle vil få opplæring i pardans, hvis man ønsker, da vi stiller med flere assistenter på kursene.

Man kan danse med både manuell eller elektrisk stol.

 

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Vi inkluderer derfor også andre typer danseformer og morsomme aktiviteter for å ha et variert innhold på treningene. 

Blir vi mange, ser vi for oss å dele gruppen inn etter forutsetninger og mål, da det også er fullt mulig å delta på konkurranser. Vi ser for oss minst en gruppe med både psyksiske og fysiske funksjonsnedsettelser og en gruppe med kun fysiske funksjonsnedsettelser på sikt.

For de som ønsker det, er det fullt mulig å konkurrere, også på toppnivå hvis man ønsker å satse.

 

Hver sesong lages det også en Showdance som man viser frem på avslutninger, opptredener og ikke minst på vårt store Sommershow.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og fysikk. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte. Vår erfaring er at dans hos oss ofte er ukens høydepunkt for de fleste av våre deltakere.

Diamond Dance er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for mestring og utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

I tillegg til vårt store Sommershowet , arrangerer vi også felles klubbkonkurranser, Halloween-party, Merkeprøver, Juleverksted og Juleavslutning for alle.

Les mer om hele vår treningsstige "Fra nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

bottom of page