Ekstra
teknikktrening
hver uke

Oppstart mandag 03.01.22 kl 1845

(Husk vi følger skoleruta)

Mandager og torsdager trener vi hhv Latin og standard 90 minutter og onsdager kl 1800 trener vi 60 minutter ren teknikk. 

Pris for sesongen er kr 3.700,-  inkl. vårt store Sommershow som avslutter sesongen. (Husk at vårsesongen er lang) Treningsavgiften kan deles i 2 eller  betales i månedlige avdrag etter avtale. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- pr år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Fra vårt store Sommershow

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Sportsdans Konkurranseparti starter i uke 1

Dette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurranse-nivå. Her er det åpent for alle som konkurrer eller som ønsker å konkurrere eller kanskje bare vil lære enda mer. 

Vi har gjestetrener 1 mandag pr. måned hvor det er åpent også for Grunnkurs 2.

Kurset går over hele sesongen og følger skoleruta. Treningsdagene er mandag, onsdag og torsdag.

I tillegg arrangerer vi Treningshelger, både med egne og eksterne trenere, og vi kombinerer ofte disse med pizza og film og overnatting. I tillegg arrangerer vi Merkeprøver, Halloween-party og Juleverksted, Juleavslutning, Grillparty og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å bli verdensmester.