top of page
 
Ekstra
teknikktrening
hver uke

Oppstart mandag 02.01.23 kl 1845

(Husk vi følger skoleruta)

Mandager og torsdager trener vi hhv Latin og standard 90 minutter og onsdager kl 1730-1915 trener vi både teknikk og egen finaletrening.

Pris for sesongen er kr 4.100,-  inkl. vårt store Sommershow som avslutter sesongen. (Husk at vårsesongen er lang) Treningsavgiften kan deles i 2 eller  betales i månedlige avdrag etter avtale. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- pr år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

For medlemsvilkår, se påmeldingsskjemaet.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Fra vårt store Sommershow

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Sportsdans Konkurranseparti starter i uke 1

Dette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurranse-nivå. Her er det åpent for alle som konkurrer eller som ønsker å konkurrere eller kanskje bare vil lære enda mer. 

Vi har gjestetrener 1 mandag pr. måned hvor det er åpent også for Grunnkurs 2.

Kurset går over hele sesongen og følger skoleruta. Treningsdagene er mandag, onsdag og torsdag.

Vi arrangerer også Workshops med både egne og eksterne trenere, og vi kombinerer ofte disse med pizza, film og overnatting. I løpet at året arrangerer vi stor KickOff-helg på Mørkfoss i august med masse trening, bading lek og moro for hele familien, samt Merkeprøver, Halloween-party og Juleverksted, Juleavslutning og ikke minst vårt store Sommershow 4. juni 2023, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å bli verdensmester.

bottom of page