top of page
Lysbilde1.JPG
images.jpg

Dette er både

GØY og SPENNENDE

Diamond Dance inviterer
til ÅPEN MERKEPRØVE-DAG 26.03.23

•Merkeprøver er noe de fleste kan ta, uansett om man har begynt å konkurrere eller ikke. Det kan også få betydning senere hvis man vil delta på samlinger i regi av Norway Dance Academy.

•Dette blir en hyggelig og spennende happening, og det vil bli tatt bilder av hver av deltakerne som blir publisert på vår fb-side ala en «Wall og Fame». Kantinen vil være åpen så det blir også  mulighet for en kaffe og noe å bite i.

•MERKER: Merkene finnes i fem forskjellige vanskelighetsgrader: Minimerket i samba, cha cha, vals og quickstep, Bronse, Sølv, Gull og Gull m/stjerne + Tilleggsmerker i både standard og latin.

•Minimerket Minimerket er et «en-dans-merke». Det betyr at man kun trenger å kunne én dans for å ta dette merket. Minimerket er tilgjengelig i 4 forskjellige danser og kan tas i én, to, tre eller fire danser samtidig. Det er f.eks. mulig å ta minimerket i to danser én gang og i to andre danser ved en senere anledning.

•Det er ikke tillatt å danse opp til neste merkenivå før man har bestått det foregående nivå. Man kan kun danse opp til et merke per gren på en merkeprøve. Det er tillatt å danse seg til merke både i Standard og Latin på samme merkeprøve.

•Bronse, Sølv etc  Det er mulig å ta disse merkene i både Standard og/eller Latin samtidig. For å kunne ta Bronse må man kunne minimum 2 danser i en gren. For å kunne gå videre til Sølv må man ta Bronse i en tredje dans, et såkalt tilleggsmerke osv.  Det er mulig å ta tilleggsmerker på samme prøve, eller man kan fylle på med dette på neste merkeprøve.

•Pris kr 100,- pr. merkeprøve.

Påmeldingsfrist er 13.03.23, da det må bestilles merker og diplomer. Blir det mange påmeldte, så deler vi dere opp i grupper. Påmeldingen er bindende. Nærmere info om tidspunkt kommer senere, da dette er avhengig av påmelding.

•Faktura vil bli tilsendt ved påmelding.

Vel møtt til Diamond Dance og en hyggelig happening!

20426912_10155425673107464_946860468_o.png
bottom of page