top of page
20211120_114424024_iOS.jpg
Fra Kerstin.jpg
Fra vårt sommershow
11892280709142916802.jfif
20220820_115145474_iOS.jpg

Oppstart torsdag 13.10.22 kl.1700

(Husk vi følger skoleruta)

 

GRATIS 8 ukers kurs a 45 min. Dette inkluderer vår felles Juleavslutning med en ledsager gratis. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er fullt mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016

 

Frogner. Vi holder til i underetasjen

Vel møtt!

GRATIS kurs i Sportsdans m.m for alle i Rullestol

Starter i uke 41

Scroll 

Diamond Dance Sportsdanseklubb er utrolig stolte over at vi nå kan tilby et GRATIS nybegynnerkurs i Sportsdans til alle Rullestolbrukere ut sesongen 2022. Her vil danseglede og sosialt samvær stå i fokus.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Vi inkluderer derfor også andre typer danseformer og moro for å ha et variert innhold på treningene.

Neste sesong ser vi for oss å dele gruppen inn etter forutsetninger og mål, da det også er fullt mulig å delta på konkurranser. Vi ser for oss minst en gruppe med både psyksiske og fysiske funksjonsnedsettelser og en gruppe med kun fysiske funksjonsnedsettelser.

Man kan komme alene eller med en stående partner. Dette er jo en fantastisk mulighet for mor/barn, venner eller kjærester til å delta sammen på en utrolig flott aktivitet. 

Og for de som ønsker det, så er det fullt mulig å konkurrere, også på toppnivå hvis man virkelig ønsker å satse.

 

Hver sesong lages det også en Showdance som man viser frem på avslutninger, opptredener og ikke minst på vårt store Sommershow.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og fysikk. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Vi stiller med utdannet trener og flere assister på kurset, så alle vil bli godt ivaretatt.

Diamond Dance er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

bottom of page