© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

DanseLøvene

- Dans for alle med funksjonshemming

(ikke rullestoldans)

starter i uke 36

Scroll 

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her må de lære seg å ta imot instruksjon, samarbeide og kommunisere med andre samt lære seg å bidra til det sosiale samholdet på kurset, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte

Med
Showfaktor

Oppstart onsdag 04.09.2019 kl.1815

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs, inkl. avslutning, kr 1.200,- som kan betales i to avdrag dersom det er ønskelig. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte.

Alle* er for øvrig hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime når som helst hos Diamond Dance på kursene Barnedans, Jazz/Ballett  og gr.kurs  Sportsdans samt DanseLøvene - Dans for funksjonshemmede. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag.

 

For alle andre kurs er det bindende påmelding.

 

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner

* Tilbudet gjelder kun nye deltakere.

Dette er et sesongkurs  for alle funksjonshemmede (unntatt rullestol) hvor danseglede står i fokus. 

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. 

Kurset er derfor en morsom kombinasjon av Sportsdans og Showdans og målet er at alle blir utfordret fra sitt ståsted og opplever mestring og glede i dansen.