Oppstart onsdag 10.02.21 kl.1815

(med forbehold av coronareglene)

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs (18 uker), inkl. avslutning, kr 1.300,- som kan betales i to avdrag dersom det er ønskelig. Det kan påløpe kostnader til kostyme. 

(Vi vil kompensere for corona-utsettselsen)

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Nye deltakere kan få en gratis prøvetime. Meld dere på via påmeldingsskjemaet, vi fakturerer ikke før etter andre fremmøte.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Kurset avholdes i Frogner Aktivitetshus, Dueveien 8,

2016 Frogner

DanseLøvene

- Dans for alle med funksjonshemming

starter i uke 6

(med forbehold av coronareglene)

Scroll 

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her må de lære seg å ta imot instruksjon, samarbeide og kommunisere med andre samt lære seg å bidra til det sosiale samholdet på kurset, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte

Dette er et sesongkurs  for alle funksjonshemmede hvor danseglede står i fokus. 

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. 

 

Kurset er derfor en morsom kombinasjon av Sportsdans og Showdans og målet er at alle blir utfordret fra sitt ståsted og opplever mestring og glede i dansen.

Mange av våre deltakere deltar også på våre ordinære konkurranser da vi har et egne grupper for paradansere og rullestolbrukere.

Alle er også hjertelig velkomne på vårt populære Halloween-party og kurset inkluderer også Diamond Dance sine felles avslutninger.