top of page
Fra vårt store Sommershow
*4 ukers
gratiskurs

Oppstart onsdag 06.09.23 kl.1915

(Husk vi følger skoleruta)

Nye medlemmer får de første 4 ukene GRATIS med mulighet til å forlenge med 8 uker til kr 800,-.

Ordinært sesongkurs over 12 uker a 45 min kr 1200,-. Prisen inkluderer 1 workshop m/sosial faktor og vår felles Juleavslutning med en ledsager gratis. 

Det gis også tilgang til gratis treningsrom med ledsager etter egne bestemmelser.

 

Beløpet kan betales i to avdrag eller som månedlig betaling etter avtale dersom det er ønskelig. Det kan påløpe noe kostnader til kostyme til Showdansen. 

Prisen inkluderer gratis inngang for ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Nye medlemmer betaler kun kr 100,- for de første 4 ukene, da dette er obligatorisk til Norges Danseforbund. De resterende kr 100,- betales kun hvis man fortsetter på kurset.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016

 

Frogner.

Kom gjerne på en GRATIS prøvetime!

Vel møtt!

DanseLøvene

- Dans for alle med funksjonsnedsettelse

starter i uke 36

Scroll 

Dette er et parti for stående med psykisk og/eller fysisk funksjonsnedsettelse. Kurset er for både nybegynnere og deltakere som har holdt på noen sesonger nå og som også konkurrerer. Her står danseglede, mestring og sosialt samvær i fokus.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Hver sesong lages det en Showdance som de viser frem på avslutninger, opptredener og vårt store Sommershow.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse, da vi stiller med assistenter etter behov.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder bla. felles Halloweenparty, Juleverksted og avslutninger m.m.

Les mer om hele vår treningsstige "Fra Nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

bottom of page