top of page

DanseLøvene

- Dans for alle med funksjonsnedsettelse

starter i uke 36

Scroll 

Fra vårt store Sommershow
Premieutdeling DL 3.jpg

Oppstart onsdag 07.09.22 kl.1915

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs over 12 uker a 45 min kr 1200,-. Prisen inkluderer vår felles Juleavslutning med en ledsager gratis. Beløpet kan betales i to avdrag dersom det er ønskelig. Det kan påløpe noe kostnader til kostyme til Showdansen. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016

 

Frogner.

Kom gjerne på en GRATIS prøvetime!

Vel møtt!

Dette er et parti for vokse med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol for alderen 16 - 50+ både nybegynner og deltakere som har holdt på noen sesonger nå og konkurrerer. Her står danseglede og sosialt samvær i fokus.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Hver sesong lages det en Showdance som de viser frem på avslutninger, opptredener og vårt store Sommershow.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder bla. felles Halloweenparty, Juleverksted og avslutninger m.m.

bottom of page