top of page

Våre trenere

129291558_2776827479298210_2205150275215
Nathalie (2).jpg
Mathilde (2).jpg
Adrian (2).jpg

Jeanette Kristiansen er hovedtrener for både Diamond Dance Studio og

Diamond Dance Sportsdanseklubb.

Jeanette er tidligere sportsdanser på høyeste nivå i Norge (bla Norgesmester), i tillegg til at hun har danset både Freetyle, Slow, Disco og Show, Hun har bred internasjonal erfaring fra alle stilarter og hun representerte Norge i flere år i både EM og VM innenfor både Sportsdans og Show.

I tillegg til T2- og kretsdommerutdanning i Sportsdans fra Norges Danseforbund, har hun 6 års utdannelse innen jazz, moderne og ballett, samt god erfaring fra TV- og Scene. Hun har blant annet deltatt i Stjernekamp, Jungelboken, Peer Gynt og åpningsshowet på Norway Cup. Hun oppdaterer jevnlig sin kunnskap i Sportsdans via bla Trenerseminar i regi av Danseforbundet og seminarer i utlandet. Senest har hun utvidet sin kompetanse med seminarer for Rullestol Sportsdans.

Jeanette har undervist barn- og unge fra hun var 13 år via Norges Danseforbund og i andre Sportsdanseklubber.

Som hun selv sier så er det hennes største glede å se barn utvikle sine ferdigheter og oppleve mestringsfølelse, og hennes største fokus er at alle skal føle seg trygge og bli sett uansett ferdigheter og mål.

Christina Olesen er vår assistens på både
Kurs for funksjonshemmede og barnedans.
Hun arbeider i det daglige som sykepleier, og hun har lang erfaring
med både psykisk og fysisk funksjonsnedsettelse.
Marie Walmann er aktiv konkurransedanser og har danset hos oss i flere år og har god erfaring. Hun er vår assistent på bl.a. barnedans og grunnkursene.
Nathalie Bengtson er aktiv konkurransedanser og har danset hos oss i flere år og har god erfaring. Hun er vår assistent på bl.a. barnedans, grunnkursene og dans for de med funksjonsnedsettelse.
Mathilde Kjuus er aktiv konkurransedanser og har danset hos oss i flere år og har god erfaring. Hun er vår vikar på bl.a. barnedans og grunnkursene samt vår assisten for de med funksjonsnedsettelse.
Adrian Strand er aktiv konkurransedanser og har danset hos oss siden vi startet i 2017, og han har meget god erfaring. Hun er vår vikar på bl.a. barnedans og grunnkursene samt vår assisten for de med funksjonsnedsettelse.

Andre:

Diamond Dance har bred kontaktflate innenfor dans, og benytter seg også av gjestetrenere under workshops og treningssamlinger alt etter behov for dansernes utvikling.

bottom of page