Våre trenere

Jeanette Kristiansen er hovedtrener for både Diamond Dance Studio og

Diamond Dance Sportsdanseklubb.

Jeanette er tidligere sportsdanser på høyeste nivå i Norge (bla Norgesmester), i tillegg til at hun har danset både Freetyle, Slow, Disco og Show, Hun har bred internasjonal erfaring fra alle stilarter og hun representerte Norge i flere år i både EM og VM innenfor både Sportsdans og Show.

I tillegg til Trener- og kretsdommerutdanning i Sportsdans fra Norges Danseforbund, har hun 6 års utdannelse innen jazz, moderne og ballett, samt god erfaring fra TV- og Scene. Hun har blant annet deltatt i Stjernekamp, Jungelboken, Peer Gynt og åpningsshowet på Norway Cup. Hun oppdaterer jevnlig sin kunnskap i Sportsdans via Trenerseminar i regi av Danseforbundet.

Jeanette har undervist barn- og unge fra hun var 13 år via Norges Danseforbund og i andre Sportsdanseklubber.

Som hun selv sier så er det hennes største glede å se barn utvikle ferdigheter og oppleve mestringsfølelse, og hennes største fokus er at alle skal føle seg trygge og bli sett uansett ferdigheter og mål.

Robin og Marius Kristiansen er Jeanettes tvillingbrødre og begge er tidligere sportsdanser, også de på høyeste nivå.

De var aktive i hhv 8 og 9 år, er Norgesmestre og har

internasjonal erfaring både fra individuelle konkurranser og EM/VM. Begge har også trenerutdanning fra Norges Danseforbund, og har undervist i dans i regi av ND.

 Robin og Marius er ressurser både for Studio og klubben som assistent, vikar merkeprøvedommere og ikke minst som spesialtrener for gutta i klubben.

Christina Olesen er vår assistens på både
Kurs for funksjonshemmede og barnedans.
Hun arbeider i det daglige som sykepleier, og hun har lang erfaring
med både psykisk og fysisk utviklingshemmede.

Andre:

Diamond Dance har bred kontaktflate innenfor dans, og vil benytte seg av andre gjestetrenere under workshops og treningssamlinger alt etter behov for dansernes utvikling.

© 2017 by Diamond Dance.

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon