Våre trenere

Marius (2).jpg
Amalie Aune (2).png
129291558_2776827479298210_2205150275215

Jeanette Kristiansen er hovedtrener for både Diamond Dance Studio og

Diamond Dance Sportsdanseklubb.

Jeanette er tidligere sportsdanser på høyeste nivå i Norge (bla Norgesmester), i tillegg til at hun har danset både Freetyle, Slow, Disco og Show, Hun har bred internasjonal erfaring fra alle stilarter og hun representerte Norge i flere år i både EM og VM innenfor både Sportsdans og Show.

I tillegg til Trener- og kretsdommerutdanning i Sportsdans fra Norges Danseforbund, har hun 6 års utdannelse innen jazz, moderne og ballett, samt god erfaring fra TV- og Scene. Hun har blant annet deltatt i Stjernekamp, Jungelboken, Peer Gynt og åpningsshowet på Norway Cup. Hun oppdaterer jevnlig sin kunnskap i Sportsdans via bla Trenerseminar i regi av Danseforbundet.

Jeanette har undervist barn- og unge fra hun var 13 år via Norges Danseforbund og i andre Sportsdanseklubber.

Som hun selv sier så er det hennes største glede å se barn utvikle sine ferdigheter og oppleve mestringsfølelse, og hennes største fokus er at alle skal føle seg trygge og bli sett uansett ferdigheter og mål.

Robin og Marius Kristiansen er Jeanettes tvillingbrødre og begge er tidligere sportsdanser, også de på høyeste nivå.

De var aktive i hhv 8 og 9 år, er Norgesmestre og har

internasjonal erfaring både fra individuelle konkurranser og EM/VM. Begge har også trenerutdanning fra Norges Danseforbund, og har undervist i dans i regi av ND.

 Marius er både hovedtrener og assisten. Samtidig er de begge ressurser både for Studio og klubben som assistenter, vikarer, merkeprøvedommere og ikke minst som spesialtrener for gutta i klubben.

Amalie Aune er vårt siste tilskudd i trenerstaben vår.


Hun vil både være kursansvarlig og assistent på flere kurs, blant annet Sportsdans Grunnkurs 1og Grunnkurs 1 Litt Øvet, Sportsdans for funksjonshemmede og Latinomix for Teens. 
Hun har danset Sportsdans siden hun var seks år og vært Norgesmester mange ganger.

Christina Olesen er vår assistens på både
Kurs for funksjonshemmede og barnedans.
Hun arbeider i det daglige som sykepleier, og hun har lang erfaring
med både psykisk og fysisk utviklingshemmede.
Marie Walmann har danset hos oss i flere år og har nå god erfaring. Hun er vår assistent på bl.a. barnedans og grunnkursene.

Andre:

Diamond Dance har bred kontaktflate innenfor dans, og benytter seg også av andre gjestetrenere under workshops og treningssamlinger alt etter behov for dansernes utvikling.