Våre trenere

Amalie Aune (2).png
129291558_2776827479298210_2205150275215

Jeanette Kristiansen er hovedtrener for både Diamond Dance Studio og

Diamond Dance Sportsdanseklubb.

Jeanette er tidligere sportsdanser på høyeste nivå i Norge (bla Norgesmester), i tillegg til at hun har danset både Freetyle, Slow, Disco og Show, Hun har bred internasjonal erfaring fra alle stilarter og hun representerte Norge i flere år i både EM og VM innenfor både Sportsdans og Show.

I tillegg til T2- og kretsdommerutdanning i Sportsdans fra Norges Danseforbund, har hun 6 års utdannelse innen jazz, moderne og ballett, samt god erfaring fra TV- og Scene. Hun har blant annet deltatt i Stjernekamp, Jungelboken, Peer Gynt og åpningsshowet på Norway Cup. Hun oppdaterer jevnlig sin kunnskap i Sportsdans via bla Trenerseminar i regi av Danseforbundet og seminarer i utlandet.

Jeanette har undervist barn- og unge fra hun var 13 år via Norges Danseforbund og i andre Sportsdanseklubber.

Som hun selv sier så er det hennes største glede å se barn utvikle sine ferdigheter og oppleve mestringsfølelse, og hennes største fokus er at alle skal føle seg trygge og bli sett uansett ferdigheter og mål.

Amalie Aune er vårt siste tilskudd i trenerstaben vår.


Hun vil både være kursansvarlig, assistent og vikar på flere kurs, blant annet Sportsdans Grunnkurs 1 og Grunnkurs 1 Litt Øvet og Sportsdans for våre deltakere med funksjonsnedsettelser.
Hun har danset Sportsdans siden hun var seks år og også vært Norgesmester og representert Norge i EM og VM.

Amalie har Trener 1 utdanning fra Norges Danseforbund.

Christina Olesen er vår assistens på både
Kurs for funksjonshemmede og barnedans.
Hun arbeider i det daglige som sykepleier, og hun har lang erfaring
med både psykisk og fysisk funksjonsnedsettelse.
Marie Walmann er aktiv konkurransedanser og har danset hos oss i flere år og har god erfaring. Hun er vår assistent på bl.a. barnedans og grunnkursene.
Nathalie Bengtson er aktiv konkkurransedanser og har danset hos oss i flere år og har god erfaring. Hun er vår assistent på bl.a. barnedans, grunnkursene og dans for de med funksjonsnedsettelse.

Andre:

Diamond Dance har bred kontaktflate innenfor dans, og benytter seg også av gjestetrenere under workshops og treningssamlinger alt etter behov for dansernes utvikling.