top of page

Om Diamond Dance

Diamond Dance ligger på Lindeberg i  Frogner, bare 10 minutter fra Lillestrøm. Vi består av både Diamond Dance Studio, som drives av Jeanette Kristiansen, og Diamond Dance Sportsdanseklubb Romerike, som er et idrettslag under Norges Idrettsforbund.

Danseglede og mestringsfølelse kan man oppleve uansett alder, og kan ha stor betydning for den enkeltes livskvalitet. Vi samarbeider derfor for hele tiden å utvide vårt tilbud med både kurs og sosiale aktiviteter på tvers av alle grupper. Vi tilbyr kurs i alderen 3 - 60 år+ i tillegg til at vi har tilbud til barn og voksne med både psykisk og fysisk funksjonsnedsettelser. For vår innsats for personer med funksjonsnedsettelser mottok vi med stolthet Anne Jenseruds Integreringsstipend i 2020.

Diamond Dance Studio tilbyr kurs innen flere dansearter som Barnedans Showdans/Jazz, Hyggedans/Selskapsdans for voksne og Latino Shake & Burn. I tillegg tilbyr Jeanette privatundervisning i Bryllupsdans og kurs til bedrifter etc. Her er det et tilbud for alle i alderen 3 – 60 år+.

Diamond Dance Sportsdanseklubb ble stiftet i juni 2017, og drives ihht. Norges Idrettsforbunds forskrifter og retningslinjer. Klubben holder for det meste kurs i Sportsdans, eller Ballroom dancing, som det også kalles for barn og unge. Vi er medlem av Norges Danseforbund, Hjem - danseforbundet.

Vi tilbyr kurs i Sportsdans, eller Ballroom dancing som det også kalles for Grunnkurs 1 nybegynner og Grunnkurs 1 - Litt øvet, Grunnkurs 2 og Konkurranseparti. Dette er primært for de som vil lære sportsdans og som kanskje også vil konkurrere. Sportsdans består av 10 danser innenfor latin og standard. Disse er; samba, cha cha, rumba, jive og paso i latin, samt standard-dansene vals, quickstep, tango, slowfox og wienervals - alle kjent fra TV-serien «Skal Vi Danse».  I tillegg har vi også kurs for både psyksisk og fysisk funksjonshemmede, også Rullestoldans også for konkurransedansere og Dans for voksne.

Diamond Dance Sportsdanseklubb er en relativt ung klubb og har som mål å satse på rekruttering av barn og unge for å skape et godt dansemiljø i nærområdet. Her er alle velkomne, uavhengig om man vil danse for å ha det bare gøy eller om man vil bli verdensmester. 

Er prisen en terskel, så har vi mulighet til å søke Alle med Midler for barn og unge mellom 6 - 19 år, ta kontakt med vår leder, Hilde Kristiansen, tlf. 48267863 - Hun har taushetsplikt på dette området.

Vår Visjon

Både Studio og Klubb har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.

bottom of page