Om Diamond Dance

Diamond Dance består av Diamond Dance Studio, som drives av Jeanette Kristiansen, og Diamond Dance Sportsdanseklubb, som er en idrettsklubb under Norges Idrettsforbund.

Diamond Dance Studio tilbyr kurs innen flere dansearter som Barnedans Jazz/Moderne og Ballett, Swing for voksne og Latino Shake & Burn. I tillegg tilbyr Jeanette privatundervisning i Bryllupsdans og kurs til bedrifter etc. Her er det et tilbud for alle i alderen 3 – 90 år+.

Diamond Dance Sportsdanseklubb ble stiftet i juni 2017, og drives ihht. Norges Idrettsforbunds forskrifter og retningslinjer. 

Klubben er primært for de som ønsker å konkurrere, og har grunnkurs og konkurransepartier i Sportsdans som består av 10 danser innenfor latin og standard. Disse er; samba, cha cha, rumba, jive og paso i latin, samt standard-dansene vals, quickstep, tango, slowfox og wienervals - alle kjent fra TV-serien «Skal vi danse».  

Diamond Dance Sportsdanseklubb er foreløpig en liten klubb og har som mål å satse på rekruttering av barn og unge for å skape et godt dansemiljø i nærområdet. Her er alle velkomne, uavhengig om man vil danse for å ha det bare gøy eller om man vil bli verdensmester. 

Vår Visjon

Både Studio og Klubb har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.