Fra vårt store Sommershow
*4 ukers
gratiskurs

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Oppstart onsdag 19.01.22 kl.1915

(Husk vi følger skoleruta)

 

4 uker a 45 min er GRATIS for nye medlemmer. Fortsettelseskurs ut sesongen - kr 1200, og prisen inkluderer gratis ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

Ordinært sesongkurs kr 1600,- (Husk at vårsesongen er lang)

Prisen inkl. også vårt felles Sommershow for alle som avslutning på sesongen, men det kan påløpe noe kostnader til kostymer.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For GRATISKURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Sesongkurs  a 45 min - kr 1600,-. Dette inkluderer vårt felles store Sommershow med en ledsager gratis. Her kan det påløpe noe kostnader til kostymer. Beløpet kan betales i to avdrag dersom det er ønskelig.  

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- pr. år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

DanseLøvene Grunnkurs/Litt Øvet

- Dans for 16 år+ med funksjonsnedsettelse

starter i uke 3

Scroll 

Dette er et parti for vokse med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol, for alderen 16 - 50+ som har holdt på noen sesonger nå og hvor de fleste konkurrerer. Her står danseglede og sosialt samvær i fokus.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Hver sesong lages det en Showdance som de viser frem på avslutninger, opptredener og vårt store Sommershow.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder bla. felles Halloweenparty, Juleverksted og avslutninger m.m.