top of page
Fra vårt store Sommershow
*4 ukers
gratiskurs

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Oppstart onsdag 18.01.22 kl.1915

(Husk vi følger skoleruta)

 

4 uker a 45 min er GRATIS for nye medlemmer. Fortsettelseskurs ut sesongen - kr 1200, og prisen inkluderer gratis ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

Alle får 4 uker gratis uansett når i sesongen man starter. Prisen for fortsettelseskurset varierer da med hvor mye som er igjen av sesongen, men maksimalt kr 1200,-

Prisen inkluderer gratis inngang for ledsagere på konkurranser og arrangementer klubben har.  I tillegg stiller vi med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

 

Ordinært sesongkurs kr 1600,- (Husk at vårsesongen er lang)

Prisen inkl. også vårt felles Sommershow for alle som avslutning på sesongen, men det kan påløpe noe kostnader til kostymer.  Beløpet kan betales i to avdrag dersom det er ønskelig.  

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For deltakere på GRATISKURS betales kun Grunnlisensen på kr 100,-.

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

* Gjelder kun nye medlemmer

DanseLøvene Grunnkurs/Litt Øvet

- Dans for 16 år+ med funksjonsnedsettelse

starter i uke 3

Scroll 

Dette er et parti for vokse med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol, for alderen 16 - 50+ som har holdt på noen sesonger nå og hvor de fleste konkurrerer. Her står danseglede og sosialt samvær i fokus.

Vår trener er utdannet via Norges Danseforbund, og har meget god erfaring med å undervise funksjonshemmede i dans, både stående og i rullestol. Diamond Dance Sportsdanseklubb har også to år på rad vunnet pris på Dance Awards for vår innsats for parautøvere. Kursene er støttet av Norges Danseforbund, 

Paradans for klubb - danseforbundet, slik at vi også stiller med flere assistenter/ledsagere til både trening og konkurranser.

Sportsdans er en relativt vanskelig danseform, og vår erfaring er at dette i ren form kan vare noe vanskelig. Selv om mange av våre deltakere nå konkurrerer har vi også innført flere dansestiler hvor enhver bevegelse til musikk danner grunnlaget for undervisningen. Hver sesong lages det en Showdance som de viser frem på avslutninger, opptredener og vårt store Sommershow 4. juni 2023

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Det er en fordel dersom deltakerne kan ha med seg en funksjonsfrisk å danse med, men det er ingen betingelse.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

I tillegg til Sommershowet, arrangerer vi også felles klubbkonkurranser, Halloween-party, Merkeprøver, Juleverksted og Juleavslutning for alle.

bottom of page