top of page
thU286HCLE.jpg
20170711_125605000_iOS (2).jpg

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Oppstart onsdag 19.01.22  kl. 1715 

(Husk vi følger skoleruta)

 

Sesongkurs à 45 min kr 1600,- . Dette inkl. vår felles Juleavslutning for barna som avslutning på sesongen. Gutter som rykker opp fra vårt Grunnkurs 1 får 50% i stipend.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Alle deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man betaler kun fra første oppmøte.

 

Kom gjerne innom for en GRATIS prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre nye lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Grunnkurs 1
Sportsdans - 
Litt Øvet
starter i uke 3

Dette kurset bygger videre på Grunnkurs 1 Nybegynner, og her vil deltakerne videreutvikle sine ferdigheter i  samba, cha cha, vals og quickstep og de vil også bli introdusert til Jive. 

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor.

Dans er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og barna vil utvikle konsentrasjon, motorikk, balanse og ikke minst samarbeid og kommunikasjon med andre deltakere og instruktør. De fleste som deltar på dette kurset har, eller vil, starte å konkurrere i løpet av sesongen.

Kurset går over hele sesongen og avsluttes med vårt felles store Sommershow som bla bygger på show fra kjente musikaler og alle får vist frem hva de har lært på kurset. 

Vi setter sosialt felleskap og samvær i fokus, og avholder også bla. treningshelger med film og kos, Merkeprøver, Grillparty Halloweenparty, Juleverksted, Juleavslutning og ikke minst vårt store Sommershow m.m. i løpet av året.

bottom of page