top of page

Fra vårt store Sommershow

Diamond Dance tilbyr Dans i Lillestrøm kommune

Oppstart onsdag 03.01.23 kl. 1730

(Husk vi følger skoleruta)

Treningen foregår i våre lokaler hver mandag kl 1800 - 1855 og onsdag 1730 - 1815. 

 

Sesongkurs kr 2.800,-. (Husk at vårsesongen er lang) Prisen inkl. vårt felles store Sommershow som avslutter sesongen. Det kan påløpe noen kostnader til kostymer. I tillegg arrangerer vi GRATIS workshop og dere får tilgang til GRATIS treningsrom, jfr. egne bestemmelser. Beløpet kan betales i to avdrag eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,-  pr. år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For medlemsvilkår, se påmeldingsskjemaet.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Kurset avholdes i våre  lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Det tas forbehold om endringer. 

Grunnkurs 2 - Sportsdans
Sesongparti med
oppstart i uke 1

 

Dette er kurset for deg som har danset en stund og lært det grunnleggende i samba, cha cha, vals, quickstep, og som har begynt å konkurrere eller bare ønsker å lære mer.

Her blir du introdusert til nye danser og du blir flinkere teknisk og får flere trinn i de dansene du allerede har. Vi legger mer vekt på teknikk og ferdigheter, men beholder også det lekne og sosiale.

Kurset følger skoleplanen og man trener 2 ganger i uken.

Vi arrangerer også Workshops med både egne og eksterne trenere, og vi kombinerer ofte disse med pizza, film og overnatting. I løpet at året arrangerer vi stor KickOff-helg på Mørkfoss i august med masse trening, bading lek og moro for hele familien, samt Klubbkonkurranser, Merkeprøver, Halloween-party, Juleavslutning og ikke minst vårt store Sommershow 2. juni 2024, da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å bli verdensmester.

bottom of page