top of page
20231221_143204012_iOS.jpg

Oppstart onsdag 03.01.24 kl 1800

(Husk vi følger skoleruta)

Treningen foregår i våre lokaler hver tirsdag kl. 1800 - 1915, onsdag 1815-1915 og torsdag kl 1800 - 1930. 

 

Sesongkurs kr 3.800,-. som inkluderer vårt store Sommershow fra scene. (Husk sesongen er lang)

I tillegg får dere GRATIS 1 workshop i std. og latin, 2 ganger 30 min. mentaltrening pr. mnd og det gis gratis tilgang til treningsrom, jfr. egne bestemmelser.

Beløpet, kan betales i to avdrag eller månedlig etter avtale, dersom det er ønskelig.

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,-  pr. år i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. For medlemsvilkår, se påmeldingsskjemaet.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Ta kontakt for en uforpliktende GRATIS prøvetime!

Kurset avholdes i våre  lokaler i Moengvegen 6, 2016 Frogner.

Vel møtt!

Det tas forbehold om endringer. 

Konkurranseparti
Sportsdans

Sesongparti med
oppstart i uke 1

 

Dette er kurset for deg som har danset en stund og lært det grunnleggende i samba, cha cha, vals, quickstep og jive, og som har begynt å konkurrere eller bare ønsker å lære mer.

Her blir du introdusert til nye danser og du blir flinkere teknisk og får flere trinn i de dansene du allerede har. Vi legger mer vekt på teknikk og ferdigheter, men beholder også det lekne og sosiale.

Les mer om hele vår treningsløype "Fra nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

Kurset følger skoleplanen og man trener opp til 3 ganger i uken.

Vi arrangerer Workshops med egne trenere, og i blant kombinerer vi disse med pizza, film og overnatting. I løpet av året arrangerer vi også stor KickOff-helg på Mørkfoss i august med masse trening, bading lek og moro for hele familien, samt Klubbkonkurranser, Merkeprøver, Halloween-party, Juleavslutning, Klubbkonkurranser og ikke minst vårt store Sommershow. Alt dette da vi har stort fokus på felleskap og sosialt samvær.

Vi har en klar visjon om at hver enkelt skal ha personlig utvikling og setter både danseren og personen i fokus slik at de utvikler seg etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor. Så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å bli verdensmester.

bottom of page