top of page
Sommershow 2023

Oppstart onsdag 17.01.24 kl. 2000 - 2030

(Husk vi følger skoleruta)

*Nye medlemmer får de første 4 ukene GRATIS med mulighet til å forlenge for kr 500,- frem til vårt store Sommershow 2. juni 2024.

Ordinært sesongkurs frem til 2. juni 2024 er kr 900,-.

(Husk av vårsesongen er lang), men de som allerede går på et av våre andre Parakurs i Sportsdans betaler kun kr 500,- for dette kurset.

Klubben dekker konkurranselisens for de som vil konkurrere. I tillegg arrangerer vi 1 GRATIS Workshop m/mye gøyal trening og sosial faktor. Prisen inkluderer også vårt felles store Sommershow fra scene med en ledsager gratis. Det gis også tilgang til GRATIS treningsrom med ledsager etter egne bestemmelser.

Til orientering har ledsagere GRATIS inngang på konkurranser og arrangementer, og vi stiller med egen ansvarlig under konkurranser, samt lånepartnere til de som trenger det.

 

Beløpet kan betales i to avdrag eller som månedlig betaling etter avtale dersom det er ønskelig. Det kan påløpe noe kostnader til kostyme til Showdansen. 

Påmelding forutsetter medlemskap i klubben på kr 200,- i medlemsavgift som inkluderer kr 100,- i Grunnlisens pålagt av Norges Danseforbund pr. kalenderår. Deltakerne er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund. 

*Nye medlemmer betaler kun kr 100,- for de første 4 ukene, da dette er obligatorisk til Norges Danseforbund. De resterende kr 100,- betales kun hvis man fortsetter på kurset.

Det er også mulig å begynne når som helst i løpet av kurset, da vi har rullerende påmelding, og man kun betaler fra første oppmøte. Så kom gjerne innom for en uforpliktende prøvetime!

Det tas forbehold om endringer. 

Kurset avholdes i våre lokaler i Moengvegen 6, 2016

 

Frogner.

Kom gjerne på en GRATIS prøvetime!

Vel møtt!

*Gjelder kun nye medlemmer

DanseLøvene

- Showdans for alle med funksjonsnedsettelse

starter i uke 3

Scroll 

Dette er et helt nytt parti for stående med psykisk og/eller fysisk funksjonsnedsettelse. Man kan gjerne ha litt erfaring fra Sportssdans, men det er absolutt ingen forutsetning.  på noen sesonger nå og som også konkurrerer. Her står danseglede, mestring og sosialt samvær i fokus.

På kurser vil vi hver sesong sette sammen et morsomt danseshow sammensatt at mange stilarter, og målet er å delta på Dansekampen, som er en spesiell dansekonkurranse i regi av Norges Danseforbund for personer med kognetive funksjonsnedsettelser.

 

Kurset er ideelt som et tillegg til våre kurs i Sportsdans for både stående og de i rullestol. Vårt motto er "Alle kan", og her blir det mye GØY. Se gjerne våre tilbud for Paradans for Stående og Paradans for Rullestol også, da dette er et kombinasjonstilbud.

Les mer om hele vår treningsstige "Fra Nybegynner til Elitedanser her; Fra nybegynner til elitedanser - info | diamond-dance

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her får hver enkelt utfordret seg selv fra sitt ståsted og oppleve mestring, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Vi er en inkluderende klubb og har en klar visjon om å sette hver enkelt i fokus for utvikling etter egne forutsetninger og mål i et trygt og godt miljø med gode verdier og høy sosial faktor, så her blir alle sett uansett om de danser bare for gøy, eller for å nå egne mål på konkurransegulvet.

Vi setter som sagt sosialt felleskap og samvær i fokus, og i løpet av året avholder bla. felles Halloweenparty, Klubbkonkurranser, Merkeprøver, Juleavslutning og ikke minst vårt store Sommershow som går fra scene og er veldig populært. 

 

bottom of page